torstai 30. lokakuuta 2014

Petteri Lindbohmista Sotungin ensimmäinen NHL-pelaaja

Sotungin lukiosta syksyllä 2012 valmistunut Petteri Lindbohm on ensimmäinen sotunkilainen, joka on pelannut NHL:ssä. Petteri pelasi historiallisen ensimmäisen NHL-pelinsä 19.10. Vastakkain olivat St. Louis Blues ja Anaheim Ducks. St. Louis Blues varasi Lindbohmin vuoden 2012 varaustilaisuudessa numerolla 176. Suomessa hän on edustanut Jokereita, Kiekko-Vantaata, Bluesia ja Ässiä. Vielä tämän kauden Petterin piti pelata Suomessa ja Sportissa, mutta onnistuneen leirijakson jälkeen St. Louis Blues halusi hänet jo nyt riveihinsä. Petterillä on kolmen vuoden sopimus, josta on käynnissä vasta ensimmäinen kausi.
Opiskelunsa Petteri aloitti Sotungin lukiossa, mutta valmistui Sotungin etälukion puolelta. Monet Sotungissa opiskelevat huippu-urheilijat käyttävät tätä reittiä, sillä se tuo todella paljon joustoa opintojen räätälöintiin ja nopeuttaa valmistumista huomattavasti.
Sotungin lukio onnittelee Petteri Lindbohmia NHL-uran avauksesta. Seuraamme täällä tarkasti, miten se jatkuu tästä eteenpäin!


Petteri tammikuussa 2013. Lähde: http://youtu.be/55B6LrAHbRo

tiistai 14. lokakuuta 2014

Poikien jalkapallojoukkue jatkoon

Poikien jalkapallojoukkue pelasi jatkoon lukioiden SM-turnauksen ensimmäiseltä kierrokselta. Sotunki voitti Lumon 7-0 ja Medialukion 9-0. Merkityksettömässä kolmannessa ottelussa tuli tappio 1-2 toiselle jatkoon menijälle eli Järvenpäälle. Seuraavana on vuorossa aluefinaali, josta voi edetä SM-finaaleihin. Valmentaja Akke Orrström oli tällä kertaa valinnut mukaan seuraavat pelaajat:
Severi Vartti (MV), Lassi laiteenmäki (C), Heikki Katajisto, Benhur Vural, Tino Palmasto, Peik Koskinen, Pasi Forsman, Tuukka Andberg, Henry Nguyen, Matias Leino, Joonas Salmi, Mikko Tiitinen, Joona Sneitz, Riku Vuoripelto, Miika Linqvist, Fuad Rashid.

Benhur Vural, suomenmestari ja Sotungin joukkueen pelaaja.